I GOT HOT SAUCE IN MY BAG

Allmänt

Processed with VSCO with f2 presetHello, it’s me.

Semestern är över, rutinerna som ska falla på plats igen. Hösten smyger sig sakta fram runt hörnet. Dags att ta nya tag.

Precis tagit farväl av mina föräldrar som var här på besök under helgen. Turistade sönder dom här i underbara Stockholm. De älskade speciellt Gamla stan, och jag förstår precis varför. Mysiga och historiska byggnader ihop med smala och trånga gator blandat med massa folkvimmel. Till och med jag hittade några små smultronställen om man bara går utanför huvudgatan!

Sedan jag har kommit tillbaka till Sverige har tiden gått … ganska långsamt? Med undantag de tre dagar då jag flängde runt på arbetsintervjuer. Jag minns att det såg riktigt mörkt ut i början. Trodde att jag skulle vara kvar på Espresso House för alltid då jag gång på gång fick ett nej från alla jobb som jag sökte. Allt jag ville var att flytta från Jönköping och börja på ett nytt kapitel. Men helt plötsligt blir man tillkallad på tre intervjuer, går på två av dom och får jobberbjudande på båda. Vad händer liksom?!

Sen var det ju det här med att fixa boende … lyckligtvis nog fick jag bo två månader hos min kusin och hans fru och son tills jag fick flytta in på min nuvarande som även dom hjälpte mig att fixa. Nu när jag sitter här och skriver så blir jag påmind om hur bra jag har det. Jag måste ha gjort något bra i mitt förra liv. Eller nuvarande …?

Jag försöker fortfarande att anpassa mig till min nya livsstil (dvs försöka övertala mig själv att sova tidigare och jobba sittandes). Försök ta en dag i taget, Jenny. Det sägs att denna åldern är den bästa tiden i livet. Upp till bevis nu då.

Dagens låt:
Beyoncé – Love Drought. (Ok, typ nästan hela hennes Lemonade-album)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>