VI HADE NÅGOT FINT

Thailand

blog IMG_6672 IMG_6683 IMG_6690 IMG_6698 IMG_6706 blog2IMG_6826IMG_6724 IMG_6732 IMG_6739 IMG_6750 IMG_6755 IMG_6813IMG_6778 IMG_6784 IMG_6797 IMG_6799 IMG_6805 IMG_6803

Kom på att jag aldrig hann redigera klart de sista bilderna från när vi var i Thailand. Så jag tog mig orken och gjorde det nu. Bättre sent än aldrig. Dessa bilder kommer inte dyka upp någon annanstans, så jag bestämde mig för att lägga upp dem här – för personligt bruk. Jag tyckte Thailand-resan var den mysigaste. Slappa dagar, sola, bada och åka iväg till fina stränder och öar. Vi besökte bland annat Maya Beach (Leonardo DiCaprio filmade in filmen The Beach här!) och Similan Island. Det sistnämnda var verkligen helt underbart vackert! Kritvita stränder och klarblått vatten. Vi snorklade (stora vågor, så fick vatten i min snorkel typ hela tiden, haha) och åkte till olika utsiktsplatser där vi även fick chansen att hoppa från båten och simma (läs: kämpa för mitt liv pga linser) runt.

Var lite rädd för att Phuket skulle bli lite väl turistigt, vilket det förresten var, men att få åka iväg till andra platser visade hur otroligt vackert det egentligen är här. När vår semester närmade sitt slut kändes det verkligen tråkigt att lämna. Speciellt tråkigt var det när jag insåg att min långa resa slutligen nådde sitt slut, samtidigt var det skönt att veta att man snart skulle få se familj och vänner igen. Dock hade vi ett problem. Ingen av oss hade vinterkläder med oss. Så när vi väl landade på Landvetter och -16 grader, hade vi endast munkjackor och en jeansjacka som skulle “värma” oss, haha! Så båda blev rejält sjuka efter det. So kids, kläder efter väder!

Att få avsluta sitt livs största äventyr med den person man älskar är något jag alltid kommer att minnas och vara tacksam över. Däremot kommer jag aldrig få veta vad som var äkta eller inte.

1 comment

  1. Frida - January 31, 2016 20:30

    <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>