GREAT OCEAN ROAD

Australien

IMG_5478 IMG_5514 IMG_5525 IMG_5553 IMG_5557 IMG_5572 IMG_5652 IMG_5685 IMG_5692 IMG_5718

ÄNTLIGEN! Efter en lång väntan fick jag äntligen möta upp Hampus! Som jag väntat. Dagen efter att han kom hyrde vi en bil i två dar och började med en road trip ner till Great Ocean Road, en 250 km lång vägsträcka längs södra kusten. Den anses vara en av världens vackraste vägar att köra på, och det kan jag hålla med om! Vi stannade bilen lite här och där, njöt av de vackra utsikterna och körde vidare. Ibland stannade vi och tog en promenad i regnskogarna också. Längs vägarna blev vi alltid påminda om att man måste köra på vänster sida också, haha. Det behövdes! För vi mötte en bil som körde på fel sida… ack ack, turister. Vi körde även hela vägen till The Twelve Apostles som är några gamla (väääldigt gamla, nu snackar vi miljoner år) stenformationer. Vi gick även längs stranden där stenarna var och gud va vi kände oss små! Stenarna var ju hur stora som helst! Nature can be so beautiful sometimes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>