REVIEW 22

Allmänt, Bildbomb, Funderingar

IMG_0006 copy
Personalfest på AKA 

IMG_0098 copy
Sittning med circustema

IMG_0275 copy
Halv åtta hos mig // Blommor och sånt när jag fyllde år <3 // Firar att tentan är över

IMG_0378 copy
Nyår firades i Jönkan

IMG_0498 copy
Frugan vart lite full en aka-kväll, hehe // Espresso House vann pris för årets kafé. STOLT!

IMG_0588 copy
Frugan och jag festar till det lite när Martin fyllde år // Utgång med mina midgets

IMG_0668 copy
Firade 14 feb för första gången med en pojk <3 // Vårt förhållande sammanfattad i en bild // Barndomsvän på besök <3

IMG_0783 copy
BTS för Emmas present // Personalfest för pubis

IMG_1017 copy
Sista sittningen med minions. Strålande kväll. Tungt.

IMG_1170 copy
Lagade lite langos med Frugan // Finmat hos Anton

IMG_1423 copy
Sedan var en era över … 3 år ihop.

IMG_1499 copy
Sista kryssningen med Akademien. Hur mycket saknar jag inte detta och folket? Tappade bort min iPhone också. Men den kom tbx <3

IMG_1580 copy
Min lilla dvärg tog studenten! Hur sjukt?! Hon är fortfarande en plugg liksom // Middag på ballen hos Jossis

IMG_1636 copy
Råkade moona på Taberstoppen // Personalfest i Göteborg med EH. Tema Gatsby.

IMG_1680 copy
Midsommar firades i Jönkan med god mat och gott sällskap // En weekend i Göteborg med plupp innan jag åker iväg

IMG_1757
Sommar i Jönköping.

IMG_1789 copy
Lenas studentpresent var en resa till Italien med hela familjen. Så välbehövligt då jag typ aldrig träffar min familj.

IMG_1941 copy
Som en gammal renessansnörd var denna resan helt magiskt. Sixtinska kapellet. Colosseum.

IMG_2104 copySedan drog jag till andra sidan jorden.

IMG_2439
Cottesloe beach. Bild av Michael.

IMG_2440
Åkte på lite road trip.

IMG_2580 copy
Gjorde som de flesta australienare gör – drog till Bali en vecka med dessa boys.

IMG_2735
Breathtaking view.

Jaha, ännu ett år har passerat förbi och jag har hunnit bli 23 år. Jag minns fortfarande dagen då jag skulle bli 18. Minns hur jag hade ångest redan då. 18 år ung och trodde att livet skulle suga från och med då. Dock har jag alltid haft ångest inför min födelsedag, så det borde inte ens förvåna mig längre. Idag skulle jag nog vilja våga påstå att detta år, som 22-åring, har varit det mest händelserika året på väldigt länge. Tvivlar på att det kommer vara lika äventyrligt i framtiden. De största händelserna för i år måste ha varit att jag har hunnit skaffa mig en pojk, tagit examen, åkt till Italien och lämna allt i Sverige för att dra till Australien för lite extra studier.

Vad har jag då lärt mig under detta händelserika år? Har jag blivit lite visare än det föregågna året? Hur klyschigt det än låter så har insett att jag måste lära mig att ta vara på nuet, på det som händer just nu. Det spelar ingen roll om det är något som gör mig lycklig eller något som gör mig nedstämd. Allting kommer att nå sitt slut. Det jag känner och upplever kommer att gå över inom sin tid, oavsett om jag vill det eller inte. Så varför inte ta vara på tiden och ta lärdom av det som passerat?

Under året har det omedvetet varit många “en sista gång”. En sista föreläsning, tentan examen. En sista sittning med mina vänner. En sista tentafest, kryssning, jobbpasspå pubis, EH, Indiska. Ett sista hej då med den här personen, sista fikat med henne och en sista kyss med honom.

Samtidigt har allting en början. I år har det även varit många “en första gång” för mig. Och fler av dem ska det bli.

1 comment

  1. Nate - November 16, 2015 19:20

    <3333333
    :'((((((
    :)))))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>