THE PINNACLES

Australien

IMG_4974 IMG_4981 IMG_4983 IMG_4985 IMG_4999 IMG_5019 IMG_5020 IMG_5022 IMG_5035 IMG_5040 IMG_5043-2 IMG_5070 IMG_5091 IMG_5100Här kommer lite bilder från road trippen! Var så jääävla bakis och hungrig alltså. Kisi och jag bad killarna köra förbi en drive thru så vi kunde köpa bakismat. Men tro fan vi körde och körde… tills vi tappade civilisationen, haha! Det är ju ganska folktomt området utanför Perth…. vilket vi underskattade lite grann. Men på vägen hem kunde var så hungrig så körde vi ÄNTLIGEN in på Hungry Jacks där jag köpte den största burgaren som fanns på, största pommesen och läsken. Kände just då att livet var värst att leva <3

Var lite ledsen över bilderna ändå, önskade att de inte regnade för färgerna blir så himla dassiga. Well well, är så himla sugen på att köpa en fullformatskamera. Men ain’t nobody got cash for dat.

Nu ska jag fixa lite jobb hemifrån och plugga lite till!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>