BREATHE

Australien

IMG_5024 IMG_5062Var ute i lördags för att fira Jacks födelsedag! Kisi och några till hade fixat en stor överraskningsfest åt honom, så himla fina! Vi åkte till Fremantle och hade blivit uppskrivna på VIP-listan. Men vi kom ändå inte in för att det var för fullt inne på klubben… och då hade vi stått utanför och väntat i 50 minuter, haha. Så några av oss stack till ett baren mittemot istället. Jag måste till Fremantle och turista sönder stället nån dag!

Dagen efter så ville Lars och Simon köra en one last ride med sin lilla bil (har döpt den till Lucky) innan de säljer den. Så vi åkte spontant norrut mot the Pinnacles! En känd öken med stora kalkstenar som sticker upp lite här o vart. Sanden var även huuur gult/orange som helst. Vi hade dock lite otur med vädret då det regnade en massa. Och det var kallt. Ska aldrig mer lyssna på Simon. “Tror vi ska ha på oss shorts… det är ju ändå en öken och vi åker norrut”. Yeahh, riiite.

Har ca två veckor kvar av skolan nu också. TIDEN GÅR FORT. Men ändå så så sakta…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>